KitchenTime kokemuksia - Yritys joka kusettaa härskisti

Asiakas vs KitchenTime - Asiakkaalla on aina väärät mielipiteet


Tilasimme KitchenTime verkkokaupasta Iittalan tuotteita. Kun tuotteet vihdoinkin saapuivat perille, tuli heti todettua, että he myyvät asiakkaiden palauttamia/käytettyjä/vialliseksi todettuja tuotteita uudelleen. Toiveena varmasti, että jos nämä nyt seuraavalle uhr....asiakkaalle kelpaisivat.

Tätä asiaa syvemmin tutkittuamme totesimme, että näin on tehty myös muille asiakkaille.

Ei tässä vielä kaikki!

Yritys onneksi tekee kaikkensa lakaistaakseen nämä ongelmat maton alle.

Kirjoitimme tästä aiheesta Trustpilot-sivustolle, ja eikös "yllättäen" KitchenTime pyytänyt nämä arvostelut poistettaviksi, ja arvosteluja ei enää näe (Koska he eivät löydä todisteita ostosta. Noh, todisteet ostoksista on lähetty Trustpilot-sivustolle).

Hienosti hoidettu hermannit. Saitte taas lisää syitä kertoa teidän mahtavasta yrityksestä muille.

Herääkin kysymys, että kuinka monen huonon arvostelun kohdalla KitchenTime on näin toiminut?

KitchenTimen sivuilla yrityksen tykkäyksiin kuuluu Trustpilot. Luottamus tähänkin palveluun heikkeni kertarysäyksellä.

Tuotteiden toimitukset lisäksi kestivät kyseisestä lafkasta ikuisuuden, ja tyhjiä lupauksia sai kuulla useampaan kertaan. Näitä nyt joutuu nettiostosten kanssa sietämään, mutta käytettyjen tuotteiden myymistä uutena en kyllä hyväksy. Jos näin toimii, niin pitää tuotteen kuvauksessa olla tästä myöskin maininta, ja hinnan oltava selvästi halvempi. Nyt ei ollut kumpaakaan.

Pitäkää tunkkinne!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Tosiaan kummallista touhua.
Tilaus 10.11
Tavara otetaan käsittelyyn heidän varastollaan 19.11
Kyselin perään....
Tavara otetaan käsittelyn alle viikolla 1
Mutta emme voi luvata sitä varmaksi.
Peruutin tilauksen.
Firman omilla palautesivuilla taitaa olla pelkät
positiiviset palautteet .
Ei enää koskaan mitään täältä.
Anonyymi sanoi…
Kitchen Time on todella huono.
Kaksi kertaa olen tilannut, pelkkiä ongelmia... toimitusajat ei pidä, rikkinäisiä huonosti pakattuja tuotteita, ja yhden artikkelin osalta kesti 11 viikoa että saivat kerrotuksi etteivät pysty toimittamaan ollenkaan. EI kannata tilata Kitchen Time:sta mitään.
Anonyymi sanoi…
30.01.2019 tuli postia Kitchentime.fi:stä että kiitos ostoksestasi ja arvostele Kitchentime Trustpilotissa. En ole koskaan ostanut yhtään mitään Kitchentimestä. Mistä lie saaneet sähköpostini? Spämmia, spämmia.
Anonyymi sanoi…
Tuli teepannu lähti pohjasta emalit on kuulemma lämmitetty väärin ei takuuta,kiitos ja hyvästi arvon pulju suosin Suomalaista seuraavalla kerralla.
Anonyymi sanoi…
Tilasin tuotteen, jolle luvattiin nopea muutaman päivän toimitus. sain vahvistuksen jossa tavara lähtee heiltä viimeistään 3 vkon kuluttua. Laitoin nettisivujen kautta tästä kyselyä, mutta en saanut mitään vastausta. Soitin Ruotsin asiakaspalveluun jossa totesi etteivät pysty toimittamaan tuotetta lainkaan. Ihan huijausta näemmä.
Albert Einstein sanoi…
Buy Trustpilot Reviews: We Provide Trustpilot Reviews at an Affordable Price with 100% High Quality, Geo Targeted and Permanent 5 Star Positive Reviews.

Visit this Link: Buy Trustpilot Reviews from Buy SMM USA

uilliakfabian sanoi…
Las Vegas Strip casino: How to get to Las Vegas Strip by Bus?
› Las-Vegas-Rou 목포 출장마사지 › Las-Vegas-Rou Las 경주 출장마사지 Vegas Strip: How to 성남 출장마사지 get to Las Vegas 경주 출장안마 Strip by Bus? 의왕 출장안마

Suositut tekstit