Ostohyvitys ja Bonari kokemuksia - Osa 3

Rahaa takaisin nettiostoksista. Omia kokemuksia Bonarista ja Ostohyvityksestä - Osa 3.



Ostohyvityspalvelut ovat tulleet Suomeen jäädäkseen. Itse olen käyttänyt sekä Bonaria, että Ostohyvitystä. Molemmista paikoista olen saanut jo tilitettyä minimisumman. Joku tietenkin sanoo, että "bonukset on leivottu hintoihin). Minulle se on ihan sama, että onko vai eikö, jos ostamani tuote on hintavertailujenkin jälkeen edullisin ilman hyvityksiä.

Ostohyvitys on ollut useammin käytössä, koska siellä on huomattavasti laajempi määrä eri kauppoja (myös ulkomaalaiset) mitä käytän.

Bonarin
etuina taas on paremmat bonukset. Ellos ja CDON on sellaisia paikkoja mihin olen käyttänyt Bonaria.

Ostohyvityksen
kanssa käytettyjä kauppoja onkin huomattavasti enemmän: SportsDirect, Trademax, Lehtikuningas, Discshop, Zavvi, The Hut, ja joskus CDON (kun on tuplabonukset kampanja menossa).

Molempien kanssa on kiva, että alennuskoodit toimivat myöskin lisäksi. Jos sattuu tilaamaan esim. Ellokselta, niin alennusta tulee varsin mukavasti. Jossain vaiheessa Ellos poistui molemmista paikoista, mutta nyt onneksi taas toimii.

Ainakin Bonari tarjoaa vielä uusille käyttäjille pohjakassaa ilmaiseksi (joko 3 euroa tai 20 euroa, riippuen valitusta minimitilityksestä), Ostohyvitys ei taida enää tarjota. Molempien palveluiden käyttö ja liittyminen on täysin ilmaista.

Kommentit

Suositut tekstit