Quarkie Earphones - Hassunhauskat kuulokkeet Studio-äänellä.

Arvostelu: Quarkie Earphones (Rusty Bolt) - Onko nämä ruosteisilta pulteilta näyttävät kuulokkeet mistään kotoisin? 



Tilasin Zavvi.comista Quarkien kuulokkeet testiin. Ostopäätökseen vaikuttivat pari seikkaa: äärimmäisen halpa hinta, ja kuulokkeiden ulkonäkö.

Onko nämä mistään kotoisin? Testilaitteina käytin Nokia Lumia 720 puhelinta, ja tietokoneella kuuntelin Line 6 TonePort UX2-äänikortin kautta.

Kuulokkeiden tuottama ääni on todella neutraali, ja jos haluaa kunnon bassontoistoa, niin pitää EQ:ta käyttää. Kuuntelin näillä kaikenlaista musiikkia, ja parhaiten nämä toimivat akustisessa musiikissa , ja soundi on erotteleva. Laulu jää joissakin testatuissa kappaleissa aavistuksen taka-alalle. Basso toistuu todella napakasti. Kun laittaa bassoa lisää, niin näistä irtoaa potkua kivasti, ilman puuroutumista.

Käyttömukavuudeltaan nämä eivät ole parhaimmat. Kuulokkeet ovat nappikuulokkeiksi aavistuksen painavat, ja lisäksi hienot pultit eivät sovellu talveen (jos tykkää käyttää pipoa, niin pipo hankaa noihin nappeihin ja tuo ylimääräistä melua).

Mukana tuli neljät eri "tyynyt" joista luulisi jokaiselle löytyvän sopiva. Mistä tietää mikä on oikea koko? Sen kuulee välittömästi, soundista tulee täyteläinen. Liian pienillä tyynyillä ääni on todella ohut ja diskanttivoittoinen.  Lisäksi mukana tuli Y-adapteri, jolla voi yhteen äänilähteeseen laittaa kahden kuulokkeet.

Kuulokkeissa on punottu johto, jonka ei pitäisi mennä solmuun yhtä helposti, kuin kumisten johtojen, mutta en huomannut tässä asiassa mitään parannusta. 

Johdossa on myös pieni muovinen mötikkä jossa on mikrofoni, joten hands-free toimii ainakin uusilla puhelimilla. Lumian kanssa toimi hienosti. 


Quarkien kuulokkeet tulivat markkinoille yli 90 euron hinnoilla varustettuina, ja pakko todeta, että nämä eivät ole missään nimessä 90 euron arvoiset. Mutta entäs sitten tarjoushintaan alle 15 euroa? 

Alle 15 eurolla on vaikea löytää yhtä laadukkaita kuulokkeita, varsinkin teineille voisin kuvitella näiden olevan siisteintä ikinä. Käyttömukavuus talvella ei ole maailman paras, ja luultavasti nämä jäävät itsellä varalle, jos ja kun toiset kuulokkeet (Sennheiser CX175) hajoavat.


Kuulokkeet ostin omilla rahoilla. 


Ostohyvitys:

Jos käytät Ostohyvitystä, niin Zavvista tehdyistä ostoksista saa rahaa takaisin. Voit liittyä Ostohyvitykseen tämän linkin kautta.

Hakusanat: Nappikuulokkeet, sisäkorvakuulokkeet, in ear monitorit, stereonappikuulokkeet

Kommentit

Suositut tekstit