Vuoden 2013 Suosituimmat sivut ja bloggaukset

Turhaa statistiikkaa vuodelle 2014. Tämän blogin suosituimmat sivut ja tekstit.


Vuosi vaihtui, ja nyt pitää katsella hieman taaksepäin. Selvästi vuoden 2013 trendinä tässä blogissa oli nettikaupat. Vuodelle 2014 pitänee keksiä muutakin kirjoitettavaa.



1. Nettikaupat Osa 1 - Amazon

Moni muukin on löytänyt Amazonin. Kaveripiirissä Amazon alkaa olemaan yksi suosituimmista nettikaupoista. Tähänkin perheeseen moni joululahja tuli juurikin Amazonista.

2. iHerb-opas

Onko vielä Suomalaista, joka ei olisi tilannut iHerbistä jotain. D-vitamiini on ainakin lähes pakollinen, kun aurinkoa ei tässä maassa hirveästi näy. Onneksi vuonna 2014 samat ohjeet pätevät edelleen, joten ei tarvitse tehdä hirveää muutosta iHerb-oppaaseen. :)

3. Zinzino Balance Oil vs muut Omega 3-tuotteet 

Zinzino-keskustelua tulee luettua säännöllisesti muropaketista. Tarjoaa mahtavaa viihdettä. Tein huvikseni hintavertailun Zinzinon Balance Oilista, ja näyttää olevan varsin suosittu kirjoitus.

4. iHerb kokemuksia

Valitettavasti tämä sivu on jäänyt ilman päivityksiä. Jossain vaiheessa tuli arvostelua jokainen iHerb-ostos, mutta ehkäpä joku päivä tätäkin jaksaa päivittää.

5. Mistä halpa ja hyvä kannettava

Ostin joululahjaksi vuonna 2012 läppärin, ja sen innoittamana tein tämän kirjoituksen. Bloggauksen pitäisi olla kohtuullisen hyvin ajantasalla. Mikäli hyvä ja halpa läppäri on haaveissa, niin eikun lukemaan.

6. Viaplay kokemuksia - Ensikosketus

Tämä jäi pelkästään "ensikosketukseen". Tuskin tutustun palveluun uudestaan, kun ilmainen Playstation+ kuukausi meni ihan hukkaan, ja samoin Viaplayn ilmainen kuukausi.

7. Netflix - Lastenohjelmat ja elokuvat suomiteksteillä

Kun Netflix tuli Suomeen, niin tein listan palvelusta löytyvistä elokuvista, joissa on suomitekstit. Valitettavasti listaus on jäänyt päivittämättä, koska en ole Netflixiä enää käyttänyt. 

8. Netissä "rikastuminen"

Moni haluaa helppoa rahaa, ja rikastua netissä tekemättä mitään. Kirjoituksessa vähän realistisempaa otetta netissä rikastumiseen. Vertailussa netin eri mainosverkostoja.

9. Pesukoneet: Samsung WF700B4BKWQ vs Candy EVO 1672D 

Pitäisi varmaan kirjoittaa pesukoneista useammin, kun tämä kirjoitus pääsi Top-10-listalle. Samsung on toiminut edelleen hyvin. :)

10. Netflix kokemuksia

En ole käyttänyt Netflixiä kohta yli vuoteen. Lopetin tilauksen, kun olimme katsoneet kaiken vähänkin kiinnostavan. Uutta materiaalia ei tullut toivotulla tahdilla. 
 

Kommentit

Suositut tekstit