IHerb arvostelu: Angry Birds lasten multivitamiinit.

Angry Birds on kaikkialla - Nyt myös lasten multivitamiineissa.

natrol_angry_birds_review

Rovion Angry Birds-tuotteita ei pääse karkuun. Nyt Angry Birdsit löytyy myös Iherbin sivuilta. Toistaiseksi sieltä löytyy vain yksi tuote. Natrolin multivitamiinit. Jokaisen purkin sisällä on vielä Angry Birds Prize (kerää kaikki neljä!).

Onko nämä hyviä? Meidän pojat ainakin tykkää näistä. Tableteissa on Angry Birds hahmojen kuvia. Vain yhdessä vitamiinissa täyttyy 100% saantisuositus, vaikka näitä pitää syödä kolme isoa tablettia päivässä! D-vitamiinia ei käytännössä ole ollenkaan, joten D-vitamiinin tarvitsee toisesta purkista (varmaan tule valikoimaan myöhemmin)

Pakkaus on iso ja hieno. Sisällä oleva "palkinto" on pieni Angry Birds-hahmo. Tappeluhan niistä tulee, jos lapsia on useampi. Laitettiin sitten joulukuuseen koristeeksi turhan riidan välttämiseksi.

Lapset tykkäävät näistä taatusti, mutta isien ja äitien lompakot eivät. Onko nämä hintansa arvoisia? Ei todellakaan. 3 tablettia päivässä on aivan liikaa, ja hinnassakin on ns. "angry-birds-lisää.". Onneksi meillä pojat tykkää Greens Todayn multivitamiineista, jotka on paljon monipuolisempia, ja yhdestä tabletista löytyykin vitamiineja ja mineraaleja reilusti enemmän.

Pisteet: 2/5




Mainos: Piristystä elämään - Vitacost ja iHerb alennuskupongit:

Iherbistä saat ensitilauksesta joko 5 tai 10 dollaria alennusta koodilla YUY952 (tai tämän linkin kautta). 10 dollarin alennus tulee yli 40 dollarin tilauksissa.

Ensitilaaja saa Vitacostista 10 dollaria alennusta (jos tilauksen arvo on yli 30 dollaria). Kupongin saat rekisteröitymällä tämän linkin kautta

Kommentit

Suositut tekstit