Apua jalkojen turvotukseen?

Pycnogenol Strong vs Healthy Origins, Pycnogenol - Iherb vs Hankintatukku hintavertailu.  



Luontaistuotelehdistä saa aina hyviä vinkkejä mitä tilata iherbistä. Vitaali-lehdessä (kyllä luit oikein, joku todellakin on antanut lehdelle moisen nimen) oli Pycnogenol Strong tuotteesta juttua, jonka pitäisi auttaa turvonneisiin jalkoihin.

Itsellä on monesti jalat turvoksissa, ja ihan sama mitkä sukat on käytössä, niin painaumat tulee jalkoihin. Samoin jaloissa tuntuu ärsyttävää poltetta.

Mitä omaan terveyteen muuten tulee, niin en polta tai juo, ja liikun säännöllisesti. Elän muutenkin kohtuullisen terveellisesti. Saa nähdä onko Pycnogenolista apua jalkojen turvotuksiin, ja voisiko näistä olla apua myöskin kylmiin sormiin. Tilasin testiin Healthy Originsin Pycnogenol valmisteen.

Iherbin tuote on paljon vahvempi, ja jos samaan annoskokoon haluaa Pycnogenol Strongin kanssa, niin niitä tarvitsee ottaa 2½ kappaletta. Joten iHerbin vastaava tuote tulee yli puolet halvemmaksi.

Pycnogenol Strong: 24.90 euroa (terveysmarket.fi)- 60 tablettia (40mg/tabletti)

Healthy Origins, Pycnogenol: 24.95 euroa (Iherb) - 60 tablettia (100mg/tabletti)

Arvostellaan tarkemmin, kun tuotetta on testattu huolella.

PS. Iherbistä saat ensitilauksesta joko 5 tai 10 dollaria alennusta koodilla YUY952 (tai tämän linkin kautta). 10 dollarin alennus tulee yli 40 dollarin tilauksiin.


Kommentit

Suositut tekstit