Stadium.fi kokemuksia - Urheilukauppa

Ostokokemuksia Stadium.fi nettikaupasta



Olen asioinut useampaankin kertaan Stadiumin kivijalkaliikkeessä, mutta nyt tilasin ensimmäistä kertaa Stadiumin nettikaupasta.

Sivut ovat varsin hitaat latautumaan, ja valikot todella tahmeat. Näihin saisi tulla ehdottomasti parannusta.

Hinnat verkkokaupassa ovat edullisia, mutta mitään suuria löytöjä en tehnyt. Litran juomapulloja piti tilata kaksi, kun ne ovat todella halpoja (1.50e/kpl). T-paidat olivat kanssa tarjouksessa 3kpl 20euroa, ja 3kpl 10 euroa (ilman printtiä). Stadiumin SOC-merkkiset t-paidat ovat olleet ainakin ennen todella laadukkaita, ja kestäneet monta vuotta. Hinta/laatusuhteeltaan ehdottomasti parhaimmasta päästä. Täytyy toivoa, että nämä uudetkin ovat yhtä hyvää laatua.

Tilauksen arvoksi piti saada yli 50 euroa, että sai ilmaiset postikulut. Pitihän tuo raja saada rikottua, koska muuten olisi tullut postikuluja maksettavaksi 6.90 euroa. :)

Bonari ja Ostohyvitys antavat vielä lisäksi rahaa takaisin Stadium-ostoksista, joten tuokin alennus piti vielä hyödyntää.

Tilaamisen loppuvaiheessa tuli vielä ikävä yllätys, kun olin saanut tuotteet valittua. Yllättäen ei yhtä t-paitaa ollutkaan varastossa, ja kesti hieman tajuta, että mikä tuossa mätti, kun tilaus ei mennytkään läpi. Älytöntä, että sivuilla näkyy, että mitä kokoja on saatavilla ja mitä ei, mutta tuohon ei sitten voi oikeasti luottaa. Tilaus olisi voinut sujua paremminkin, mutta eipä auta hirveästi valittaa, kun halvalla sai.

Nyt odotellaan sitten sitä, kuinka nopeasti tilaus tulee kotiovelle.

Kommentit

Suositut tekstit