Paras stevia? Nestemäiset Stevia-makeuttajat tilattu arvosteltavaksi

Mikä on paras nestemäinen stevia? Now Foods "Best Stevia"-tuotteet tilattu iherbista testiin - Arvostelut ja kokemuksia luvassa myöhemmin.



Stevia on kohtuullisen uusi makeuttaja, joka ei sisällä yhtään kaloria. Ihanteellinen siis laihduttajille, ja niille jotka haluavat terveellisempää ruokavaliota. Tämä onkin se stevian paras ominaisuus, kun halutaan saada herkuista vähän terveellisempiä. Steviaa voidaan käyttää sokerin korvikkeena melkein missä vain. Sen mitä iHerbin terveystuoteita on tullut selattua, niin monet proteiinijuomat, vitamiinijuomat, karkit ja muut valmisteet sisältävät jo steviaa. Suomessakin stevian käyttö makeisissa ja juomissa on yleistynyt. Jos ei halua Stevialla kyllästettyjä tuotteita, niin kannattaakin tuotetiedot selata tarkasti läpi.

Omat kokemukset steviasta makeuttajana


Pakko myöntää heti alkuun, että en ole eläessäni maistanut hyvää steviaa sisältävää tuotetta. Mielestäni stevia maistuu todella keinotekoiselta, ja suuhun jää voimakas jälkimaku, joka pysyy suussa pitkään. En ole kuitenkaan käyttänyt nestemäisiä stevia-tuotteita aikaisemmin, vaan tuotteita, joissa tuota ihmeainetta on jo lisätty valmiiksi. Olen myöskin testannut muutamia stevia-jauheita. Tavoitteena onkin löytää edes yksi tuote, jolle voi antaa huoletta viisi tähteä.

iHerb-tarjoukset ja tilaukset


Iherbissä on nyt Now Foods-brandin tuotteet reippaassa alennuksessa (3.95$/pullo, normaalisti 10,99$), ja steviaa on nestemäisenä monena eri makuvaihtoehtona. Itselle valikoitui 7 eri steviaa testiin: French Vanilla, Hazelnut, Pomegranate Blueberry, Tropical Fruit, Coconut, Cinnamon Vanilla ja English Toffee.

Näistä kaikista tulee kattavampi testi, kun tuotteet vain saapuvat. Ainakin käyttökohteina tulee olemaan maustamaton rahka, kahvi, tee, ja miksei myöskin jälkiruoat. Tietenkin pitää myöskin kokeilla ihan raakana. Annoskoko on 5 tippaa ja yhdestä pullosta riittää 429 annokseen, eli 3003 rahkapurkillista saisi makeutettua tilatulla määrällä. Parempi olla maailman parasta ainetta. :)


Iherb alennuskoodi ja tilaaminen 2013


Jos et ole jostain syystä vielä tilannut iHerb-nettikaupasta mitään, niin saat ensimmäisestä tilauksestasi jopa 10 dollaria alennusta koodilla YUY952 - Tilaaminen on helppoa ja vaivatonta. Tästä tarkemmat ohjeet.

Kommentit

Suositut tekstit