Netissä rikastuminen ja verkostomarkkinointi.

Rikkaaksi nopeasti ja kuinka tienata helppoa rahaa?




Verkostomarkkinointi on taas noussut suosituksi puheenaiheeksi erilaisilla foorumeilla, ja mediassa. Tähänkin blogiin moni päätyy hakusanoilla verkostomarkkinointi ja kahvi. Miksi? Koska Zinzino on kerännyt huimat määrät keskusteluja (myös Organo Gold on tekemässä tuloaan), ja toisena syynä tietenkin se, että olen kirjoitellut jonkin verran arvosteluja eri pikakahveista. Kolmas syy onkin, että tästä blogista löytyy myös tietoa netissä "tienaamisesta". 

Zinzoni ja Organo Gold - Mitä nämä ovat ja pitäisikö huolestua?


Molemmat ovat verkostomarkkinointiyrityksiä, jotka lupaavat huimia tuloja helposti. Itse en lähtisi mukaan kumpaankaan. Miksi en? Jos en ole itse valmis maksamaan näistä tuotteista kovaa hintaa (fiksut käyttäjät osaavat tehdä hintavertailua netissä), niin miten voisin myydä näitä hyvällä omallatunnolla ystävilleni?

Aiheesta on kirjoitettu hyvin skepsis.fi sivulla: "Kahvinmyynnillä Bemarin omistajaksi? (PDF liite)" ja Ylen sivuilla "Kahvin myynnillä miljonääriksi? - Taustayritysten selvittäminen tarpeen".


Onko netissä mahdollista tienata ilman kusetuksen makua?


On. Kyse on vain siitä, että pitää realistiset tavoitteet. Fantasiamaailmassa blogia pitämällä ja kahvia hörppimällä tienataan hirveät tulot. Kun siihen omaan ja ihanaan muotiblogiin on saatu uusi kirjoitus tehtyä, voikin siirtyä kaupungille viettämään kavereiden kanssa aikaa. Samalla suuret yritykset ihailevat blogiasi, ja työntävät rahaa kilpaa ovista ja ikkunoista.

Totuus on se, että moni blogi lopettaa toimintansa muutaman kuukauden jälkeen, kun kävijöitä ei tule mistään. Mainoksiakin klikkaa joku vahingossa, yrittäessään poistua sivuilta mahdollisimman nopeasti.

Nettisivuilla tienataan yleensä mainoksilla. Oikeiden verkostojen valinta blogiin ja nettisivuille on vain vaikeaa tänä päivänä, sillä nykyään yhä useampi käyttää mainosten esto-ohjelmia (Minä mukaanlukien). Google on jopa maksanut Adblock ohjelman tekijöille, että Adblock näyttäisi heidän mainoksensa. Tämä on myös hyvä esimerkki myös siitä, että jokaisella on hintansa...Surullinen tarina.

Päivitin kirjoitustani "Netissä rikastuminen", ja lisäsin siihen muutaman uuden verkoston, Bonarin ja Ostohyvityksen. Kirjoituksesta löytyy myös Google Adsense, iHerb, Amazon ja Tradedoubler.

Ostohyvitys ja Bonari antavat rahaa takaisin nettiostoksista (ns. cashback). Molemmat ovat myös hyvä keino testata, kuin hyvin saat ihmisiä mukaan "verkostomarkkinointiin". Molemmat palvelut ovat nimittäin täysin ilmaisia, ja antavat jopa pohjakassaa mukaan liittyneille.

Ilmainen raha kelpaakin todella hyvin. Olen saanut Bonariin mukaan neljä ihmistä parin kuukauden aikana, eli tuloja huimat 4 euroa! Siitä voikin laskea, kuinka helposti saat ihmisiä mukaan esim. Zinzinoon, jossa pitää maksaa satoja euroja, että pääsee tienaamaan. :)

Onnea matkaan!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Oletko törmännyt tähän sivustoon, antaa vähän realistisemman kuvan verkostomarkkinoinnista kuin "get rich quick" http://www.verkostomarkkinointi.com/
Blogger sanoi…
Seeking to join additional affiliate networks?
Visit our affiliate directory to take a look at the ultimate list of affiliate programs.

Suositut tekstit