IHerb - Apua laihdutukseen? CLA, EGCG, African Mango yms.

Iherb ja Luontaistuotteet laihdutukseen - Kokemuksia/Arvostelua - Huhtikuu, 2013


Iherb tilauksia on niin paljon, että parempi pistää kokemukset eri tuoteryhmittäin. Laihduttaminen on helppoa: Syö vähän ja liiku enemmän. Välillä tuntuu, että tuokaan ei aina auta. Nykyään saa onneksi apua myös purkista. Itse kokeilen kyllä kaikkea mistä on vain apua laihdutukseen. :)

1. CLA (Conjugated Linoleic Acid - konjugoitu linolihappo) - Pure Tonalin




Olen varsin skeptinen näiden laihdutustuotteiden kanssa. Useampaakin eri laihdutustuotetta olen kokeillut, ja moni on leimannut CLA:n humpuukiksi. Niin minäkin (ja vielä ihan kokeilematta). Lopulta sitten päätin huvittaa itseäniä, ja tilasin vahvaa CLA:ta kokeeksi (Pure Tonalin).

Humpuukkia tämä onkin, jos luulee, että CLA:n kanssa paino putoaa. Eipä putoa, vaan rasva palaa nopeammin ja vyötäröltä lähti senttejä. Lihas, kun painaa enemmän, kuin läski.

Nautin yhden CLA tabletin aina ennen ruokailua (2-3 tablettia päivässä). Pyrin syömään terveellisesti ja liikkumaan säännöllisesti. Ennen ja jälkeen kuurin paino on pysynyt samana, mutta vyötäröltä on lähtenyt pari senttiä. Ruokavalio ja liikkumiset ovat pysyneet samana.

Sen mitä olen tästä lukenut, niin joillakin CLA toimii paremmin, kuin toisilla.

Tuotteet: Country Life, Gluten Free, Iron-Tek, CLA, Pure Tonalin CLA Complex, 1000 mg, 90 Softgels (Huom! lyhyt päiväys. Sen takia niin halpa), tai sitten vaihtoehtoisesti: Jarrow Formulas, CLA, Conjugated Linoleic Acid, 90 Softgels

Jos muita valmistajia/tuotteita metsästää, niin "Conjugated Linoleic Acid" osuus on se mitä pitää tuijottaa, ja myöskin serving size = annoskoko)

2. Vihreä Tee (Green Tea - EGCG)


Vihreä tee tai tarkemmin siitä löytyvä EGCG, taitaa olla ainoa jota on tutkittu, ja todettu todella polttavan rasvaa. Itse olen todella kova hikoilemaan, ja jos ennen treenejä otan Vihreä tee/EGCG tabletteja, niin sitten vasta hiki lentääkin. Jossain vaiheessa kotimaisella valmistajalla (Leader) oli vahvoja EGCG-tabletteja, vaan ei enää. Iherbillä on onneksi jotain edullisia vaihtoehtoja.

Tutustu iHerbin EGCG-osastoon. Huom! Kannattaa katsoa tarkkaan, että mikä on EGCG:n osuus!

3. African Mango, Raspberry Ketones (Vadelmaketoni), Mulberry (Mulperi)




Kyllä maailman laihdutusvalmisteita mahtuu. Olen kokeillut vadelmaketoni-valmisteita ja mulperia (Mulberry) erikseen, mutta enpä noissa ole mitää erityistä vaikutusta huomannut. Positiivisia kokemuksia on kuitenkin Natrolin valmistaman "Tropical Thin" valmisteen kanssa. Siitä löytyy useampaankin eri ainesosaa mitä suositellaan laihdutukseen. Kuten yllä mainittu EGCG. Natrolin tuotteissa on välillä -20% alennuksia, ja varmasti vastaavia valmisteita löytyy muiltakin.


Jos taas olettaa, että istumalla sohvalla ja nauttimalla mainittuja tuotteita, saa painon putoamaan, niin suosittelen jättämään väliin. Liikunta tehostaa vaikutusta...Ainakin omien kokemusten mukaan. Yllä olevia tuotteita aion tilata jatkossakin, ja varmasti välillä kokeilen jotain uuttakin.


Etsitkö alennuskoodia ja ohjeita iHerbiin? Kokemukset, Tilaaminen ja info:

Tästä linkistä alennuskuponki, jolla saat jopa 10.00$ alennusta ensimmäisestä tilauksestasi! 


Parhaat ohjeet iHerbistä tilaamiseen: iHerb-tilausohjeet ja säästät rahaa terveystuotteissa.

Lisää kokemuksia iHerbin tuotteista löydät tästä.

Kommentit

Suositut tekstit