Kokemuksia melatoniinista - Superior Source, Melatonin, 1 mg (arvostelu)

iHerb arvostelu: Superior Source, Melatonin, 1 mg, 100 MicroLingual Instant Dissolve Tablets + iHerb alennuskoodi



Jos kärsit "juoksevasta mielestä", jetlagista tai unettomuudesta, niin suosittelen kokeilemaan melatoniinia. Paljon on tullut luettua kokemuksia tästäkin, mutta nyt vasta uskallan jakaa omia kokemuksia, kun melatoniinia (1mg) saa nykyään reseptivapaasti apteekista (ja myös luontaistuotekaupoista).

Olen käyttänyt Superior sourcen tuotteita aikaisemminkin, eikä tälläkään kerralla tarvitse pettyä. Todella pienet melatoniinitabletit laitetaan kielen alle sulamaan, ja sulamisessa meneekin vain pieni hetki. Tuntuu, että nämä vaikuttavat paljon nopeammin, kuin nieltävät tabletit (olen kokeillut aikaisemmin 3mg:n nieltäviä tabletteja). Samoin vahvuus tuntuu paljon suuremmalta, kuin mitä 1mg. Oikeastaan a 3mg:n nieltävien tablettien tasolla. Yleensä otan näitä yhden tai kaksi ennen, kuin menen nukkumaan. Eikä mene pitkään, kun mieli jo rauhoittuu, ja sen jälkeen nukahtaakin kohtuullisen nopeasti.

Iherbissä 100 kpl:n 1mg melatoniini-paketti maksaa n, 3,50euroa (Sininen Uni - 1mg Melatoniini 60 tablettia maksaa luontaistuotekaupassa yli 16 euroa!) Apteekissa ilman reseptiä taisi hinta olla samaa tasoa.

Sen mitä olen netistä lukenut, niin 1mg melatoniinin tilaaminen on sallittua, jos tuotetta ei mainosteta/myydä lääkkeenä. Jokainen kuitenkin tilatkoon omalla vastuulla.


iHerbissä on paljon muitakin melatoniinituotteita, niille jotka etsivät apua unettomuuteen.




Etsitkö alennuskoodia iHerbiin? 

Tästä linkistä alennuskuponki, jolla saat jopa 10.00$ alennusta ensimmäisestä tilauksestasi! 


Apua iherb-tilaamiseen? iHerb-tilausohjeet - Lisää iHerb kokemuksia tuotteista löydät tästä. :

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kompaten tekstiäsi - kun melatoniini 2013 toukokuussa vapautui lisäravinteeksi, kysyin nyt Tullin kantaa. Vastaus:


Hei.

Melatoniini 1 mg vahvuudessa ei ole lääke ellei ilmoitettu käyttötarkoitus ole lääkkeellinen (esim. aikaerorasitus ei ole lääkkeellinen käyttötarkoitus). Suomessakin on nykyään markkinoilla ravintolisänä (= elintarvike ei lääke) melatoniinia 1 mg/päiväannos sisältävä valmiste.

Eli Suomeen voi tilata postitse melatoniintabletteja vahvuudeltaan enintään 1 mg/pv, jos tuotteen markkinointiväite ei ole unettomuuden hoito.


Ystävällisin terveisin
Tulli - Tullen - Finnish Customs
Tullineuvonta - Tullrådgivningen - Customs Information

Suositut tekstit