Sony PlayStation 4 - Pelit, videot, ja julkaisupäivät

PS4 - Pelit Osa 1  - Pelivideot, julkaisupäivät, ja uutiset - Deep Down, Destiny, Diablo III, Driveclub, Final Fantasy, Infamous, Killzone, The Witcher ja muuta:


 
PlayStation 4:n on määrä saapua kauppoihin tämän vuoden viimeiselle neljänneksellä. Amazon.co.uk sivuilla voi seurata PS4-konsolin ja pelien julkaisuaikoja ja liittyä listalle, niin saa tiedot ensimmäisenä.


PS4:n julkaisupeleistä on jo alkanut tihkua tietoa. Kerätään tähän blogiin vähän tietopakettia, että mitä on luvassa.

Lista Playstation 4 peleistä (tiedossa olevat):


Tällä hetkellä PS4:n pelejä on varmistunut tusinan verran, ja pelilistat varmasti kiihtyvät, kun joulu lähestyy. Alla lista jo varmistuneista peleistä.

Deep Down (Capcom)
Destiny (Bungie)
Diablo III (Blizzard Entertainment)
Driveclub (Evolution Studios)
Final Fantasy [TBA] (Square Enix)
Infamous: Second Son (Sucker Punch Productions)
Killzone: Shadow Fall (Guerrilla Games)
Knack (Japan Studio)
Watch Dogs (Ubisoft Montreal)
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witness (Jonathan Blow)



Deep Down (PS4) Video:



Genre: Adventure, Action, Action-RPG
Julkaisija: Capcom
Kehittäjä: Capcom
Julkaisupäivä: Ilmoitetaan myöhemmin

Capcomin Deep Down ei ole vielä virallisesti nimetty, joten pelin nimi voi vielä muuttua. Deep Down esittelee Capcaomin uuden grafiikkamoottorin nimeltä "Panta Rhei". Vielä ei ole tiedossa onko kyseessä PS4 "Exclusive", vai nähdäänkö peli vielä muilla alustoilla. Videon perusteella voidaan odottaa keskiaikaista seikkailupeliä.



Destiny :




Game genre: First-Person Shooter
Julkaisija: Activision
Kehittäjä: Bungie Software
Julkaisupäivä: Ilmoitetaan myöhemmin

Bungie hyppää Playstationin kelkkaan tulevalla Destiny-pelillä. Destiny ei ole PS4 eksklusiivinen (tosin osa sisällöstä on), vaan tulevia pelialustoja on myös PS3 ja Xbox 360. Ja luultavasti myös Microsoftin tulevalle konsolille (Oli se sitten Xbox 720 tai joku muu) on Destiny myöskin tulossa.

Lisää tietoa: Bungie's Destiny Story Details, Concept Art Leaked



Driveclub :




Genre: Racing
Kehittäjä: Evolution Studios
Julkaisupäivä:

Driveclub on ensimmäinen Playstation 4:n autopeli, josta on tihkunut tieto. Trailerin perusteella työtä on vielä jäljellä.  Evolution Studios on aikaisemmin tehnyt esimerkiksi Motorstormin PS3:lle. Tästä odotetaan kilpailijaa erityisesti Forza Motorsport ja Gran Turismo-pelisarjalle. 

"Driveclub on seuraavan sukupolven sosiaaliseen verkkoon kytkeytyvä autopeli, joka vie sinut mukanaan autokulttuuriin ja sitä ympäröivään intohimoon. Driveclub on peli jota voi pelata oikeissa klubeissa. Ystävyytttä, kilpakumppaneja, ja tiimipohjaista ajamista. Yhdessä maailman parhaiden autojen kanssa ja henkeäsalpaavilla radoilla. Seuraavan sukupolven grafiikoilla"



inFAMOUS: Second Son :




Saarrettuna yhteiskunnassa joka pelkää heitä, yli-ihmiset ovat armottomasti jahdattuja, ja kiinniotettuja D.U.P:n (Department of Unified Protection) toimesta . Kun Delsin Rowe saa selville omat voimansa, hänen on pakko paeta, ja etsiä muut yli-ihmiset pelastaakseen heidät ahdistavalta D.U.P:lta, jotka ovat hänenkin kannoillaan. Tehdyt valinnat vaikuttavat kaikkiin hänen ympärillään.



Killzone: Shadow Fall :



Genre: First-Person shooter
Julkaisija: Sony Computer Entertainment
Kehittäjä: Guerilla Games
Julkaisupäivä: Ilmoitetaan myöhemmin


Killzone: Shadow Fall sijoittuu Vekta Cityyn vuonna 2381. 30 vuotta Killzone 3:n tapahtumien jälkeen. Kilpailevat ryhmät "Helghast" ja "Vektans" elävät rinnakkain futuristisessa kaupungissa, joka on jaettu valtavalla muurilla. Jännitteet ovat korkealla ja tilanne on menossa kuumaksi. Kaiken tämä keskellä on "Shadow Marshal", sinä. Erikoisjoukon vahvin, jonka tehtävä on pitää tasapaino yllä.

lähde: cnet.com



PlayStation 4 pelit ja video - PS4:


Knack :


Genre:
Julkaisija: Sony Computer Entertainment
Kehittäjä:
Julkaisupäivä: 2013

Ihmiskunnan täytyy kääntyä epätodennäköisen sankarin puoleen nimeltä "Knack", suojaamaan heitä vaaralliselta uudelta uhalta. Kiitos voimien jotka ovat peräisin vanhoista reliikeistä, Knack pystyy muuttamaan itsensä jättimäiseksi taistelukoneeksi, jolla on valva suunnattomat voimat ja kestävyys.



The Witness :



Genre: 3D puzzle game
Pelikehittäjä: Jonathan Blow
Julkaisupäivä: 2013

The Witness on Braidin luojan Johathan Blowin tuleva ongelmanratkontapeli.



Watch Dogs :



Genre: Open-world action adventure
Julkaisija: Ubisoft
Pelikehittäjä: Ubisoft Montreal
Julkaisupäivä: Ilmoitetaan myöhemmin

"Tämän päivän hyperverkottuneessa maailmassa, Chicagolla on maailman edistyinen tietokonejärjestelmä. Järjstelmä joka hallinnoi kaikkea kaupungin teknologiaa, ja pitää sisällään tiedon kaikista kaupungin asukkaista.

Sinä olet Aiden Price, nerokas hakkeroija, ja myöskin entinen roisto, jonka aikaisempi rikollinen tausta johti väkivaltaiseen perhetragediaan. Nyt sinun on metsästettävä he jotka satuttivast perhettäsi. Sinä voit valvoa ja hakkeroida kaikkea ympärillä olevaasi. Liikennevaloja, räjäyttää kaasulinkoja, sammuttaa sähköverkot ja paljon muuta."



The Witcher 3 :



Genre:  Action role-playing
Kehittäjä: CD Projekt RED
Julkaisupäivä: Ilmoitetaan myöhemmin

Tietoa: The Witcher pelisarja saa jatkoa. The Witcher 3: Wild Hunt on pelin kolmas osa pelisarjassa. The Wticher perustuu Puolalaisen Andrzej Sapkowskin kirjoihin.

Pelissä käytetetään uutta CD Project RED:n pelimoottoria nimeltä "Red Engine 3", joka mahdollistaa paljon avoimemman maailman (jopa 30 kertaa suuremman), seikkailun ilman turhia latausruutuja, ja paljon ominaisuuksia jotka tekevät pelistä seikkailijalla entistä avoimemman.




Iherb.com - Luontaistuotteet netistä - Muista alennuskoodi:


Kokeile iHerb.comia ja tykästy halpoihin hintoihin ja suureen valikoimaan. Alennuskuponki YUY952 antaa sinulle jopa 10 dollaria alennusta ensimmäiseen iHerb-tilaukseen. Yli 40 dollarin tilauksiin vieläpä ilmaiset postikulut!

Iherbistä löytyy niin laihdutustuotteet, vitamiinit, luontaistuotteet, omega-3:set, magnesium, african mango, ruusujuuri, kuin muutkin terveystuotteet Suomen hintoja selvästi edullisemmin!

Apua nettitilaamiseen? Omia iHerb-arvosteluja ja kokemuksia ja tilausohjeet: iHerb-opas

Kommentit

Suositut tekstit