Iherb arvostelu: Madre Labs, CafeCeps, Pikakahvi

Iherb kokemuksia: Madre Labs, CafeCeps, Instant Organic Coffee Beverage (Arvostelu/Review)



Arvostelussa "maailman paras" kahvi (enkä nyt puhu Zinzino-kahvista), mikäli iHerb-uskovaisia on luottaminen. Madre Labsin CafeCeps pikakahvi tulee vastaan useammallakin keskustelupalstalla vastaan. Aikaisemmin olen kokeillut Long Green Corporationin Reishi-kahvia näistä (ihme)sienikahveista, ja arvostelun siitä voi lukea tästä.

Madre Labs CafeCeps vai Long Green Corporation Reishi Mushroom Coffee?


Madre Labsin CafeCeps-kahvissa erona Long Greenin kahviin on cordyceps sinensis-sienilaji, jota ei Long Greenista löydy. Lisäksi CafeCeps on luomua. Corcyceps-sienen pitäisi edistää terveyttä, kuten myöskin lakkakääpä (Reishi / Ganoderma Lucidum). Terveyvaikutukset sikseen...Entäs se maku:

CafeCeps on selvästi maultaan jauhoisempi, ja pistävämpi ja tuoksukaan ei ole mikään erityisen mieluisa. Plussaa ehdottomasti siitä, että kahvi ei ole pakattu erillisiin annospusseihin, vaan uudelleen suljettavaan pussiin, jossa mukana tulee myöskin annosmitta. Ehkä tämä Madre Labsin Reishi-kahvi on aavistuksen terveellisempää, mutta itse nautin kyllä kahvia puhtaasti maun takia. Hinnaltaan CafeCeps on kalliimpi (0,26$ vs 0,19$ per kahvikuppi). Jatkossa tilaan ehdottomasti Long Green Corporationin Reishi-kahvia, joka on tarjonnut parhaat kahvielämykset tähän mennessä.

Miksi Madre Labsin CafeCeps-kahvi on sitten niin suosittua? Yksi syy voi olla iHerb maksama suurempi komissio suosittelijoille (CafeCepsin kohdalla se on huikeat 51% hinnasta!). Yritä siinä sitten löytää rehellistä arvostelua. Kaikissa Madre Labsin tuotteissa on korkeampi komissio, ja niihin liittyvissä arvosteluissa kannattaakin olla tarkkana.

Niin ja mitä Zinzino-kahveihin tulee, niin kannattaa katsastaa tämä keskustelu: Zinzino, "uusi" verkostohuijaus?


iHerb-nettikauppa: Alennuskoodi:


Mikäli ei ole jostain syystä vielä liittynyt Iherb-tilaajien joukkoon, niin saat koodilla YUY952 jopa 5 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksesta. Alennuskoodit toimii vain ensimmäiseen tilaukseen:  iHerb-opas - Ohjeet tilaamiseen 


Kommentit

Suositut tekstit