Arvostelu: Reishi Columbian Coffee (Lakkakääpä)

Iherb kokemuksia: Reishi Mushroom Coffee (Lakkakääpä/Ganoderma lucidum) pikakahvi


Iherb kokemuksia: Reishi Mushroom Coffee (Lakkakääpä/Ganoderma lucidum) pikakahvi
Reishi Coffee

Kun kahvinkeitin alkoi temppuilemaan, niin aloin tilaamaan iHerbistä erilaisia pikakahveja, ja nyt on tullut testattua jo tusinan verran erilaisia pikakahveja (tälläkin hetkellä pari uutta tilausta menossa, joissa on uusia laatuja).  Joku päivä saan aikaiseksi tehtyä suuren kahvivertailun, mutta nyt keskitytään yhteen kahviin.

Longreen Corporation, Reishi Coffee, Reishi Mushroom + Columbian Coffee, 30 Sachets


Reishi-kahvi kuulosti niin erikoiselta, että oli pakko tilata. Kyseessä on sekoitus kahvia ja lakkakääpää (Ganoderma lucidum). Lakkakääpä itsessään pitäisi olla äärimmäisen terveellinen, mutta itselleni nämä terveysvaikutukset ovat lähinnä vain plussaa. (Wikipedia)

Ensimmäisen hörppäyksen jälkeen olin valmista heittämään koko kahvin viemäristä, mutta kun makuun tottui, niin on pakko myöntää, että tämä on parasta pikakahvia mitä olen ikinä nauttinut. Kaupan tavalliset suodatinkahvit ovatkin jääneet ruokakomeroon. "Reishi Coffee" on todella hienojakoista, ja sekoittuu kiehuvaan veteen hetkessä. Yhdestä pussista tulee Muumimukin verran herkullista kahvia (Käytettäköön Muumimukia yleisenä mittana, sillä itsehän juon kahvini miehekkäästä Mikki Hiiri-mukista). Itse tykkään laittaa kahviini vähän maitoa, ja tämä leikkaa hieman lakkakäävän tuomaa kitkeryyttä.

Jos jotain miinusta pitää hakea, niin yksittäin pakatut kahvipussit on hankala avata ilman saksia (tai muuten hienojakoinen pulveri on vaikea helposti pois pakkauksesta).

Nyt olen tilannut Reishi-kahvia jo kolme laatikkoa, ja seuraavaksi on tulossa testiin myös Madre Labsin Reishi-kahvia

Iherb tuotesivu: Longreen Corporation, Reishi Coffee, Reishi Mushroom + Columbian Coffee, 30 Sachets



iHerb.com - Kuponki ensitilaajille:


Iherb.com antaa ensitilaajille 5 dollaria. Alennukset saat käyttöön automaattisesti tämän linkin kautta, tai syöttämällä ostoskoriin koodin YUY952.

Tarkemmat ohjeet tilaukseen löydät iHerb-oppaasta. Lisää arvosteluja löytyy iHerb-kokemuksia sivulta.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hei! Hauska lukea kokemuksistasi! Reisihi on onneksi löytänyt tiensä monen kahvikuppiin, ja nykyään sitä ei tarvitse lähteä etsimään kovinkaan kauas, vaan reishikahvia löytyy myös Suomessa kehiteltynä. Jos laittaisit viestiä (yhteystietosi) osoitteeseen lj@gaiatradenordic.com, voisimme laittaa kokeiltavaksi Living Earthin resihi-kahvia, jossa on yhdistetty Reishiä Suomessa kehiteltyyn, vähemmän hapamaan paahtomenetelmän läpikäyneeseen Nicaragualaiseen kahviin.
Itse aiomme vastaavasti kokeilla tätä reishikahvia vertallaksemme :) Leena, Gaia Trade Finland

Suositut tekstit