Ilmainen Microsoft Expression Design 4 ja Expression Web 4

Microsoft Expression Design 4 ja Expression Web 4 - Ilmainen lataus

Microsoft Expression Design 4 and Web 4

Asentelin uudelle tietokoneelle tarvittavia ohjelmia, ja ajattelin huvikseni katsoa olisiko Microsoftin Expression Webistä menossa mitään hyvää tarjousta. Yllätys oli suuri, kun huomasin, että Microsoft jakaa Expression Web 4:sta nykyään ilmaiseksi!

Omasta mielestä paras HTML-editori kotisivujen muokkaamiseen, sekä varsin helppokäyttöinen. Eikä muutenkaan ole huonoja kokemuksia tästä softasta. Ilmaisessa versiossa ei ole mitään toiminnallisia rajoituksia, ainostaa teknistä tukea ei ole saatavilla. Nyt jää sitten hyvin palvellut Coffee Cupin HTML Editor tarpeettomaksi. :)

Lataa Microsoft Expression Design 4 ja Expression Web 4 ilmaiseksi: microsoft.com/expression/
"Expression Design 4 and Expression Web 4 are now available for download at no charge. Technical support will not be available for these free versions."



iHerb alennuskoodi ja tilaaminen:


Koska säästäminen on se mikä kannattaa. Vitamiinit ym. terveystuotteet halvalla iHerbistä:  Ensimmäisestä tilauksesta jopa 10 dollaria alennusta alennuskoodilla (jos tilauksen arvo on yli 40 dollaria), muuten 5 dollaria alennusta. Alennukoodi toimii vain ensimmäisessä tilauksessa.

Iherb kokemuksia tuotteista? iHerb-arvostelut ja kokemuksia ja Iherb tilaaminen 2013: iHerb-opas

Kommentit

Suositut tekstit