Ostohyvitys.fi - Rahaa takaisin ostoksista (kokemuksia)

Ostohyvitys - Rahaa takaisin nettiostoksista (Cashback) - Omat kokemukset




Ostohyvitys.fi antaa rahaa takaisin nettitilauksista. En tiedä miksi en ole aikaisemmin liittynyt tähän palveluun, koska kuitenkin tilaan useammastakin paikasta missä Ostohyvitys-palvelu toimii. Esimerkiksi Zavvi.com, Play.com, Cdon.com, Booky, Zooplus...

ja mikä parasta, niin alennuskoodit ja kupongit (vouchers, coupons) toimivat nettikaupoissa ihan normaalisti. Listalla on yli 300 kauppaa tällä hetkellä, joten luulisi jokaiselle löytyvän jotain.

Ensimmäinen tilaus:


Ilmeisesti ensimmäisen tilaukseni CDONin kanssa epäonnistui, enkä onnistunut saamaan siitä hyvitystä. En tiedä oliko syynä Adblocker (oli poissa päältä, kuten ohjeissa lukee) vai mikä. Seuraavassa tilauksessa sitten vaihdoin selaimeksi IE9:n (Internet Explorer 9). Yllätys yllätys, Ostohyvitys toimi sitten Zavvi-nettikaupan kanssa ilman ongelmia, ja hyvitys tuli nopeasti näkyviin. Jatkossa käytänkin sitten IE:tä tilauksien kanssa, kun siihen en ole mitään lisäosia asentanut. Nyt onkin jo parit joululahjat tilattu tätä kautta. :)

Laitoin tuosta epäonnistuneesta(?) CDON-tilauksesta sähköpostia Ostohyvityksen asiakaspalveluun viikko sitten, mutta vastausta ei ole kuulunut.

Eihän noista ihan hirveitä summia rahaa saa takaisin, mutta näin köyhälle se on parempi, kuin ei mitään. Esim. Zavvi-tilauksen kanssa säästi mukavasti, kun käytti vielä alennuskoodia lisäksi. Alennuskoodeja tulee itselle varmaan päivittäin milloin mistäkin palvelusta. Juurikin CDON, Zavvi, Play.com yms. palkitsevat asiakkaitaan alennuskupongeilla, ja lähettävät näitä sähköpostitse aina silloin tällöin.

Liittyminen


Ostohyvitykseen voi liittyä osoitteessa ostohyvitys.fi. Liittyminen ja käyttäminen on maksutonta.

Miten toimii?

Tekemällä ostoksen Ostohyvitys-sivujen kautta saat palautuksena itsellesi tietyn prosentin verran rahaa takaisin tai kiinteän summan esimerkiksi varauksesta, liittymisestä yms. Palautukset vaihtelevat eri nettikauppojen kanssa.

Mitään hyväntekeväisyyttähän tämä palvelu ei ole, vaan ylläpito ottaa oman osuuden myynneistä itselleen. Esim. Fitnesstukku maksaa 10% myynneistä julkaisijoille. Eli ostohyvitys ottaa 6% komission itselleen. (Ostohyvitys Fitnesstukusta on 4%).

Ostohyvitys-lisäosa selaimeen


Ostohyvitys tarjoaa selaimeen asennettavan lisäosan (Chrome ja Firefox), joka ilmoittaa sinulle kun olet sellaisella sivulla, joka tarjoaa ostohyvitystä.


"Tienaaminen"


Suosittelijalle tämä ei ole hirveän järkevää puuhaa, ja onkin vaikea kuvitella, että kovin moni jaksaa tätä palvelua suositella, jos palkkiona on 0,50/1,00 euroa uudesta käyttäjästä, kun taas palveluun liittynyt saat 5 euroa! Ilmeisesti Tradedoubler, Tradetracker jne. ohjelmien kautta näistä voisi saada aavistuksen enemmän rahaa, mutta tuskin peruskäyttäjät jaksat nähdä niin paljoa vaivaa?

Nykyisellä systeemillä tuskin nähdään ihan Iherbin kaltaista ilmiötä omien referral-koodien jakamiseen. Palvelusta saataisiin varmasti paljon suositumpi, jos suosittelija palkittaisiin paremmin.

Täytyykin toivoa, että kilpailua cashback-alalle tulee Suomessakin. Näin kuluttajat hyötyvät entistä enemmän.

Ainakin nyt pääsee nauttimaan siitä, että saa rahaa takaisin omista ostoksista. :)

Kilpailijat - Bonari



Nyt Ostohyvitykselle on tullu kilpailija nimeltä Bonari. Liity tästä Bonariin, ja saat alkusaldoa 3 euroa ilmaiseksi. Arvostelun Bonarista löydät tästä.

Suosittelen molempia, koska molemmilla on eri kauppoja ja etuja. Lisäksi molemmat maksavat liittymisestä alkusaldoa.




Iherb: Ensitilaajalle 10 dollaria alennusta alennuskoodilla:


10 dollaria alennusta iHerb ensitilauksiin alennuskoodilla (jos tilauksen arvo on yli 40 dollaria).


Iherb suosituksia tuotteista? iHerb-arvostelut ja kokemuksia ja tilaamiseen tarkemmat ohjeet: iHerb-opas
Apua tilaamiseen? iHerb-arvostelut ja kokemuksia ja tilausohjeet: iHerb-opas

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hei!

Huomasimme blogisi ja kiinnitimme huomiota muun muassa tuohon "epäonnistuneeseen ostoon".

Emme löytäneet asiakaspalvelumme sähköpostista käsittelemättömiä cdoniin liittyviä tapauksia. Jos voisit laittaa uudelleen tuon kyselysi niin saamme kyllä asian selvitettyä ja hyvitykset kuntoon.

Ystävällisin terveisin
asiakaspalvelu@ostohyvitys.fi
Kumma sanoi…
Oli sen verran pieni osto, että meni harjoittelun piikkiin. Pistin kuitenkin sähköpostia.
Jon sanoi…
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Saana sanoi…
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi sanoi…
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

Suositut tekstit