Netflix kokemuksia Osa 2 - tökkii, pätkii, nykii ja lataa

Netflix Osa 2 - PS3:lla nykii, pätkii, lataa ja kuvanlaatu on kuraa - Ratkaisu


Netflix logo

Ensimmäisen päivän Netflix toimi hienosti PS3:lla (Playstation 3),  mutta sitten alkoivat ongelmat. PS3:lla kuva nyki, ja videot latautui todella hitaasti (loading ilmoitus muutaman sekunnin välein), ja kuvanlaatu oli kokoajan huonoimmalla (silkkaa puuroa/kuraa). Nettiä epäilin luonnollisesti ensimmäisenä, joten piti katsoa, että tietokoneilla ei ole mitkään P2P-ohjelmat päällä (Spotify, Skype, BitTorrent jne.), ja sitten Speedtestillä vielä tarkistus. Nopeus oli 10Mbps kuten pitääkin. PC:llä kokeilin ohjelmia ja leffoja jotka pätki PS3:lla, ja toimivat ilman mitään ongelmia. Ongelma on siis PS3:n puolella.

Seuraavaksi PS3:n verkkoasetukset, ja kaikki oli sielläkin kohdillaan, ja WLAN näytti 90% signaalia, joten ei tässäkään mitään. Seuraavaksi päivitin PS3:n storen uusimpaan, otin Media Serverin pois käytöstä (en ole sitä vuosiin käyttänyt), ja lopuksi poistin PS3:n Netflix asennuksen, ja asensin koko roskan uudestaan. (Jos Netflix katoaa asennuksen jälkeen, niin sen löytää kohdasta: TV/Video Services - My Channels - Netflix)

Hallelujah. Netflix toimii taas moitteetta, ja HD-kuvalla.

Toivottavasti tämä painajainen ei enää tule takaisin.

Lue: Netflix Kokemuksia Osa 1


Muuta: Katso lista Netflixin lastenohjelmista ja elokuvista, joissa on ääniraita suomeksi



Iherb-mainos:


Kokeile iHerb.comia ja tykästy. Alennuskuponki YUY952 antaa sinulle jopa 10 dollaria alennusta ensimmäiseen iHerb-tilaukseen. Yli 40 dollarin tilauksiin vieläpä ilmaiset postikulut!

Apua tilaamiseen? Omia iHerb-arvosteluja ja kokemuksia ja tilausohjeet: iHerb-opas

Kommentit

Suositut tekstit