Näin ostat Nokia Pureview 808 puhelimen Gigantista

Nokia 808 PureView ja Gigantista ostaminen


Nokia PureView 808 - Gigantti

Ostopäätös on tehty keskiviikkona 24.10.2012, ja Nokian "monsterikamerapuhelin" PureView 808 on hankittava L.R. Phoenixin perjantain keikalle (26.10.2012). Gigantissa näyttäisi olevan "halvalla" hinnalla Pureview 808, vain 499e (punainen, musta ja valkoinen väri). Siihen hintaan sellainen on saatava.

Tarkemmin tietoja katsellessa selviää, että näitä ei näyttäisi kuitenkaan olevan varastossa. Soitto Giganttiin, josta sanotaan, että kaikki värit ovat loppuunmyytyjä. Ruotsista tilaamalla olisi (ehkä) mahdollista saada perjantaiksi. JOS tilaisi suoraan matkahuollon kautta kotiin. Tilaus jäi sitten tekemättä, koska oli sen verran epävarmaa saada puhelin perjantaiksi. Kaikissa muissakin nettikaupoissa varastosaldot näyttivät nollaa.

Seuraavana päivänä, eli torstaina tuli mieleen soittaa uudestaan Gigantille, koska heille olisi mahdollisesti tulossa uusi erä puhelimia. Puhelimessa myyjä sitten sanoi, että edellinen henkilö oli katsonut vääriä varastosaldoja, ja yksi valkoinen kappale olisi vielä myynnissä. NYT hinta oli noussut satasella, ja hinnaksi tulisi 595e! Eikä Gigantista sitten suostuttu myymään puhelinta "vanhaan" hintaan.

Keikka tuli ja meni. Lauantaina (27.10.2012) valkoinen malli on myynnissä taas hintaan 499e! Jäi ostamatta.

Ostakoon joku muu joka uskaltaa.

Näin helppoa on puhelimen ostaminen Gigantista.



Iherb - vitamiinit ja muut terveystuotteet halvalla:


Kokeile iHerb.comia ja tykästy. Alennuskuponki YUY952 antaa sinulle jopa 10 dollaria alennusta ensimmäiseen iHerb-tilaukseen. Yli 40 dollarin tilauksiin vieläpä ilmaiset postikulut!

Apua tilaamiseen? Omia iHerb-arvosteluja ja kokemuksia ja tilausohjeet: iHerb-opas

Kommentit

Suositut tekstit