Opas: Youtube-videot talteen (ja muut nettivideot)

Kuinka tallentaa Youtube-videot tietokoneelle



Lyhyt opas Youtube-videoiden tallentamiseen tietokoneelle. Tarvitset Firefox-selaimen (suosittelen uusinta versiota), ja siihen ilmaisen "Video DownloadHelper" lisäosan (Addon).


1. Mene Video DownloadHelper lisäosan sivuille.
2. Sivuilla klikkaa kohtaa "+ Add To Firefox"
3. Asenna valitse "Install Now"
4. Käynnistä Firefox-selain uudestaan asentamisen jälkeen
5. Video DownloadHelper on nyt asennettu ja toiminnassa.


Kuinka tallentaa videot:


Varmista, että olet käynnistänyt selaimen uudelleen, ennen jatkamista....

1. Vasemmassa yläkulmassa on Video DownloadHelperin ikoni, ja sen vieressä pieni nuoli (katso kuvasta tarkemmin), klikkaamalla hiiren vasenta näppäintä, tulee esille pudotusvalikko. Pudotusvalikosta voit valita videon mitä olet tallentamassa (ja sen laadun). 1080p on paras kuvanlaatu, ja se kannattaakin valita, jos vain on mahdollista. Kun olet valintasi tehnyt, klikkaa Download.

2. Valitse minne haluat tallentaa tiedoston.

3. Odota, että lataus on valmis. :)


Vinkkejä:

- Suosittelen pitämään vain yhden Youtube-ikkunan/välilehden avoinna kerrallaan, koska oikean videon talletaminen on näin paljon helpompaa.
- Video DownloadHelper tallentaa max. 2 videota kerralla.

Miten tallentaa videoita muilta nettisivuilta?


Video DownloadHelper pystyy tallentamaan myös muiltakin sivuilta, mutta ihan kaikkeen sekään ei pysty. Jotkut videot on "kopiosuojattu", ja niihin tarvitsee erillisen ohjelman, joka osaa nauhoittaa ruudulla tapahtuvaa toimintaa. Replay Video Capture on maksullinen ohjelma, joka pystyy nauhoittamaan käytännössä minkä tahansa videon. Koska se nauhoittaa kaiken ruudulla tapahtuvan toiminnan, niin suosittelen, että et teet koneella muuta, kun nauhoitus on pyörimässä. :)


 Replay Video Capture sivuilla on tarkemmat ohjeet, jos kiinnostaa tutustua tarkemmin.

On niitä varmaan muitakin keinoja saada videot talteen, mutta ylläolevien ohjeiden mukaan on tähän mennessä selvitty. Ja Replay Video Capturen kanssa sitten loput, jos ei muuten.


Iherb-mainos:


Kokeile netin parasta luontaistuotekauppaa iHerb.comia ja tykästy. Saat samalla vähintään 5 dollarin alennuksen ensimmäiseen tilaukseesii! Yli 40$:n tilauksiin alennusta saa huimat 10 dollaria.

Alennuskoodi/kuponki menee linkin kautta ostoskoriin automaattisesti. Tilaamalla saat oman alennuskupongin, jota voit jakaa edelleen ystävillesi, ja samalla pääset nauttimaan iHerb Rewards eduista. :)

Apua iHerb-tilaamiseen? Omat iHerb-arvostelut ja kokemukset

Kiitos, että käytit koodiani! Samalla tuet tämänkin blogin olemassa oloa. 

Kommentit

Suositut tekstit