iHerb kokemuksia - Luontaistuotteita allergiaan

Apua kevätallergiaan luontaistuotteista?


Jos kuulut siihen "onnelliseen" osaan väestöstä, joka kärsii kevätallergioista, niin tervetuloa joukkoon. Reilu kuukausi sitten tilasin iHerbista pari eri valmistetta, joiden pitäisi auttaa allergioihin. Aikaisemmin olen turvautunut allergioissa vain apteekin tuotteisiin, ja pitihän sitä tällä kertaan kokeilla luontaistuotteita lääkkeiden sijasta.


Arvostelu: Hyland's, Seasonal Allergy Relief, 60 Quick-Dissolving Tablets


Tabletit (1-2kpl) laitetaan kielen alle sulamaan, että ne imeytyisivät nopeammin. Hyland's Allergy Relief-tabletit sulavatkin suuhun hetkessä (eivät maistu miltään). Vaikuttavat myös todella nopeasti, ja muutamassa minuutissa kevätallergian aiheuttama kurnutus, ja silmien kutina lakkaavat. Eivätkä nämä väsytä, kuten allegialääkkeet.

Ehdottomasti parempi, kuin yksikään lääke mitä olen apteekista ostanut. Nyt on apteekista ostetut allergialääkkeet jääneet kaappiin. Luontaistuotteet veivät pisteet kotiin.

Jos jotain pientä miinusta pitää etsiä, niin tabletteja joutuu ottamaan useamman kerran päivässä. Omalla kohdalla ei riitä, että ottaa tabletit pelkästään aamulla. Ei ainakaan nyt pahimpaan allergia-aikaan.

Pisteet 4/5

iHerb: Hyland's, Seasonal Allergy Relief, 60 Quick-Dissolving Tablets tuotesivu

Arvostelu: Heel BHI, Adrisin, Allergy Relief, 15 Tablets Pocket Pack


Heel BHI:n Allergy Relief-tabletit laitetaan myöskin kielen alle, mutta nämä sulavat hieman hitaammin (tosin maistuvat paremmilta). Hyland'sin tuotteeseen verrattuna nämä eivät poista allergian oireita ihan yhtä nopeasti ja tehokkaasti. Tosin näissä kahdessa valmisteessa ei ole montaa samaa ainesosaa, joten ehkä nämä toimivat toisilla paremmin. Hintakaan (3.19$) tuskin ajaa ketään konkurssiin. Pisteet 3/5

iHerb: Heel BHI, Adrisin, Allergy Relief, 15 Tablets Pocket Pack tuotesivu



Katso arvostelut muista iHerbin tuotteista: iHerb-tilaaminen ja kokemuksia sivulta.

iHerbin tuotteista vähintään 5dollarin ale ensitilaajille koodilla YUY952



Tästä löydät 2012 Iherb oppaan


Pikaopas iHerbiin - Vuoden 2012 tiedoilla



Kommentit

Suositut tekstit