Nordean verkkopankki tökkii ja muut sekoilut


"Hienoja" kokemuksia Nordean kanssa



Viimeisen kuukauden aikana on kertynyt jo mukavasti kokemuksia Nordean palveluista.


1. Nordean verkkopankki tökkii päivittäin 



Kun pitäisi laskuja maksaa, niin mikään ei ärsytä enempää, kuin tökkivä verkkopankki. Sijoittajana voisin kuvitella tämän raastavan hermoja vielä enemmän. Ei olekaan mikään ihme, että aktiiviset sijoittavat vaihtavat pankkia esim. Nordnettiin. Kauppalehden keskustelupalstoja kun lukee, niin eipä siellä muiden pankkien, kuin Nordean ongelmista juurikaan keskustella.

Nordea kyllä uutisoi, että verkkopankki tökkii, mutta heti, kun tökkiminen loppuu, niin uutiset poistetaan?! Ihan, kun niitä ongelmia ei koskaan olisi ollutkaan... Luottamusta nostaisi, jos vikatiedotteet jätettäisiin sivuille, ja varmasti myös motivoisi tarttumaan näihin ongelmiin paremmin....Nordean päässä siis.

Kysyin asiakaspalvelusta, että voisiko näistä ongelmista tiedottaa kunnolla, mutta viestini vain tyypillisen tapaan välitettiin eteenpäin, ja unohdettiin.


2. Tryg-vakuutus, asiakaspalvelu ja väärät hinnat



Hankin Nordeasta kotivakuutuksen uuteen asuntoon, ja Nordeassa tehtiin Tryg-vakuutussopimus. Tein sitten suoraveloitussopimuksen samalla. Parin viikon päästä tulee ilmoitus suoraveloituksesta, ja vakuutuksen hinta on noussut siitä mitä Nordean papereissa lukee. Laitoin asiakaspalveluun viestiä, ja viiveeksi ilmoittiin noin yksi päivä, ja nyt on jo pari päivää mennyt. Tästä saa sen kuvan, että taitaa olla muillakin ongelmia...


3. Entisen kansanedustajan paperit päätyivät minulle



Kotivakuustusta hankkiessani sain paikallisesta konttorista entisen kansanedustajan tilitiedot, sijoitukset ja muut paperit vahingossa mukaani. Iltapäivälehdestä oltaisiin varmasti oltu tästä uutisesta kiinnostuneita, mutta koska olen rehellinen ihminen, niin palautin paperit takaisin niitä sen tarkemmin tutkimatta.


4. Veronpalautukset tuplana



Nordea onnistui myös maksamaan veronpalautukset tuplana, mutta siitä uutisoitiinkin ihan tarpeeksi. :)




Kohta on vuosi 2012, ja Suomessa ei ole vieläkään kunnollista verkkopankkia? Omia kokemuksia on Nordeasta, S-Pankista, ja Sampo pankista. Kaikissa ovat omat puutteensa, ja mitään kehitystä ei vain tunnu tapahtuvan. Maksuja korotetaan, mutta mitään ei tule tilalle...




Kommentit

Suositut tekstit