Lehtipuhaltimet - Avautumisia osa 6

Jokaiselle lehtipuhallin



Eletään vuotta 2011 ja ihmiskunta on vihdoinkin keksinyt mahtavimman keinon poistaa ylimääräiset hiekat jalkakäytäviltä...

Tämän mainion keksinnön nimi on lehtipuhallin. Älä annan nimen hämätä, sillä lehtipuhallin soveltuu erinomaisesti myös hiekan puhaltamiseen. Hiekkaa puhaltaessa siitä lähtee mahtavan äänen lisäksi myös komea pölypilvi (ainakin kuivalla asfaltilla). Parhaan efektin saamiseksi kannattaakin käyttää tätä laitetta aina kuivalla kelillä, ja mikäli myös mahdollista, niin ruuhka-aikaan. Ilmeisesti maasta nousevassa pölyssä ei ole mitään haitallista, koska en ole nähnyt näiden käyttäjien koskaan pitävän mitään suojusta. Mikään ei voita katupölyn tuoksua ja makua. Tätä laitetta käytettäessä on vain voittajia.


PS. Kyllä. Tämä bloggaus oli kirjoitettu sarkastisesti, ja en ymmärrä minkälainen valopää käyttää tätä laitetta kuivalla asfaltilla (kävelytiellä ja autotiellä). Kannattaakin käydä hakemassa allergialääkkeet ajoissa, jos teiltä ei ole hiekkoja vielä poistettu.


Aikaisemmat osat:

Vaalit 2011 - Puoluekuri, mainokset ja vaalikoneet - Avautumisia Osa 5
Aprillipäivä - Avautumisia Osa 4
Lapsilla Rahastaminen - Avautumisia osa 3
Minne katosi tietokonelehdet? Avautumisia osa 2
Pääseekö töihin enää valehtelematta? Avautumisia osa 1


Mainos:

Elämä terveellisemmäksi - Luontaistuotteet, vitamiinit ym. iHerb.com:sta. Koodilla YUY952 saat 5 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksestasi! Kummablogi suosittelee. :)

Kommentit

Suositut tekstit