Pusabase.com - The Presidents of the USA - Fanisivusto

Pakko mainostaa. Ylläpidän ainoaa säännöllisesti päivittyvää The Presidents Of The United States Of America fanisivustoa. (Mikäli joku tätä blogia on lukenut, niin ei ole varmaan jäänyt huomaamatta, että pidän kyseistä bändistä.)

Pusabase - The Presidents Of The USA - PUSA concerts & details

Sivuston ulkoasu on tarkoituksella äärimmäisen simppeli, ja kaikki sivut on luotu ns. käsin, koska se on ainoa tapa pitää sivujen koko järjellisissä rajoissa. Päivittämienn onnistuu kätevästi Notepadilla. Eikä tarvitse pelätä, että tietokanta hajoaa.

Internet on täynnä turhaa paskaa, ja täyttyy automaattisesti päivittyvistä blogeista/sivuista, jotka eivät tarjoa mitään omaa uutta tietoa. Tämän blogin tarkoitus onkin ollut alusta astin luoda jotain uutta. Monet aiheet on äärimmäisen pienelle lukijakunnalle, mutta miksi pitäisikö aiheet tästä syystä hylätä? Otetaan vaikka Lee Clayton "artikkeli", jonka kirjoitin tähän blogiin. Siitä selviää tietoa jota ei miltään muulta nettisivulta selviä, ja Suomalaiset Lee Clayton fanit lasketaan varmasti sadoissa....Tai sitten edellinen SUbSET-bloggaus . Taitaa olla ensimmäinen Suomeksi kirjoitettu pätkä netissä kyseisestä bändistä. :)


Mainos:

Elämä terveellisemmäksi - Luontaistuotteet, vitamiinit ym. iHerb.com:sta. Koodilla YUY952 saat 5 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksestasi! Kummablogi suosittelee. :)

Kommentit

Suositut tekstit